Samlet styr på ferien på din mobil

Samlet styr på ferien på din mobil

Nu er der godt nyt til ejere af smartphones og iPhones, da der nu findes en ny app fra Spies Rejser, så man som rejsende har en komplet oversigt over hele rejsen med alt, hvad dette indebærer. Det giver simpelthen et værdifuldt overblik, så man bedre kan tilrettelægge ferieturen optimalt uden at glemme noget vigtigt, og så man altid har adgang til alle fakta om turen. Dette er både tidsbesparende samt mere effektivt, så det er faktisk et redskab til at søge den bedste rejse til den bedst mulige pris.

Funktioner i app til smartphones

Som med alle andre apps til smartphones skal man hente den på Google Playstore, og her finder man altså den nye rejseapp fra Spies Rejser. Den er naturligvis gratis samt nem og hurtig at installere på din telefon, hvorefter man har adgang til dens smarte funktioner. Man får nu mulighed for dels:

  • At udforske rejsedestinationer og turiststederne samt hotellerne
  • At søge tilbud om rejser
  • Bestille den ønskede rejse
  • Betale den ønskede rejse
  • At blive inspireret til forskellige rejsemål ud fra folks beskrivelser

Man har øjeblikkeligt adgang til andre gæsters billeder, anbefalinger, kommentarer og vurderinger men også til diverse kort, vejrudsigter, udflugter og lignende oplysninger om det enkelte rejsemål. Man kan også indhente gode tilbud på rejser herunder all inclusive samt afbudsrejser, der opdateres online hele tiden. Man kan nemt logge ind med enten sin mailadresse eller via sin Facebook.