Sådan finder du den billigste afbudsrejse

Sådan finder du den billigste afbudsrejse

Vi vil alle sammen gerne billigt afsted på ferie. Men er prisen afgørende for, om du kommer afsted? Hvis du sidder og nikker til spørgsmålet, så er det en afbudsrejse du skal afsted på. Med vores 3 gode råd i indlægget her vil du kunne spare rigtig mange penge på din næste rejse.

1. Undgå de populære rejsemål

Det første og vigtigste råd vi kommer med, er at du skal undgå de mest populære rejsemål. Priserne er nemlig som oftest højere på de destinationer, hvor mange gerne tager hen på ferie. Vær derfor modig og vælg en destination, som ikke er populært blandt de danske rejsende. At det ikke er en populær destination, betyder ikke, at du får en dårligere ferie.

2. Rejs uden for skolernes ferie

Hvis du har mindre børn eller slet ikke rejser med børn, bør du undgå at rejse, når kalenderen siger ferie for skolebørn. De laveste priser på almindelige og afbudsrejser finder du nemlig i ugerne før og efter skolernes ferie. Derudover kan andre billige rejseperioder være i januar, i maj, i slutningen af august og den sidste uge i november.

3. Søg efter ferier og afbudsrejser forskellige steder fra

Den bedste måde at finde det bedste tilbud på, er ved at benytte flere forskellige søgemaskiner. De tilbyder som regel forskellige rejser, ligesom de tilbyder forskellige priser på de samme rejser.

Prøv også gerne at søge efter rejser fra forskellige lufthavne, da det kan have enormt stor betydning for prisen på din afbudsrejse. Så hvis du kan rejse fra Hamborg eller København i stedet for Billund eller Aalborg, kan der være gode penge at hente på din afbudsrejse.

Vi håber, du kan bruge vores tips til noget, og at du finder en skøn og billig afbudsrejse lige om lidt!