Sådan finder du børnevenlige hoteller

Sådan finder du børnevenlige hoteller

Sommerferien er for mange familier et af året helt store højdepunkter. Nogle vælger at planlægge og bestille i god tid, så der er rig med mulighed for at gå at glæde sig. Andre foretrækker det mere spontane og ser sig i stedet om efter afbudsrejser. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, hvilket hotel I skal bo på, og om det er børnevenligt. Læs med her og bliv klogere.

Det perfekte hotel til børneferien

Det er vigtigt at huske på, at børnene er med på ferien, og at de skal have en god oplevelse. Og er der noget ved ferier, som i særdeleshed gør indtryk på børn, er det hoteller og deres faciliteter. En ny seng, en swimmingpool med lys og vandrutsjebane, børnemaskotter og andre børneaktiviteter er altid et hit blandt børn. Og netop de ting er noget, der vil blive snakket om i timevis, når I er kommet hjem fra ferien igen. I vil uden tvivl tilbringe mange timer ved hotellet, hvorfor det er vigtigt, at der er aktiviteter for de små.

Valg af hotel

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i alle de hoteller, som rejsedestinationen uden tvivl vil byde på. For hvilke af disse er nu børnevenlige? Når I leder efter børnevenlige hoteller, er det vigtigt at kaste et blik på de mange billeder, der findes af hotellet. Kig først og fremmest på poolen og dens faciliteter for at se, om den vil falde i god smag blandt jeres børn.

Selvom hotellet dog ser flot ud på billeder, kan det ende ud i en skuffelse for børnene, hvis det ikke samtidig er børnevenligt. Husk derfor også at læse lidt nærmere om hotellet og dets faciliteter. Er poolen velegnet for børn? Tillades der leg ved poolområdet? Og afholdes der forskellige børnearrangementer? Alt dette har stor betydning for, om hotellet – og i sidste ende hele ferien – vil blive en succes eller ej.

Inddrag dine børn i beslutningen

En af de største fejl, du kan foretage, er ikke at inddrage børnene i beslutningen. Planlægger I blot ferien og booker et hotel uden at snakke med dem, så øges risikoen for, at børnene bliver skuffet, frem for hvis deres mening også tæller. Snak med dine børn om, hvad de godt kunne tænke sig. Drømmer de om et hotel med en stor pool, eller vil de hellere bo på et hotel tæt ved stranden? Ofte har de gjort sig mange tanker omkring sommerferien, og ved at spørge dem til råds vil valget af hotel ofte blive meget nemmere.