Billigt krydstogt med minicruise Oslo

Billigt krydstogt med minicruise Oslo

Her i april måned 2017 er der alle tiders chance for at komme på verdens billigste krydstogtsrejse for kun 99 kr. pr. person, og det drejer sig om DFDS minicruise Oslo, der ellers normalt koster 398. kr. I forbindelse med 150 års jubilæet for DFDS har man valgt at give passagererne denne generøse rabat, således man nu kan tage på en romantisk overfart for 2 personer eller tage alle i familien med på en herlig luksuriøs krydstogtsrejse.

Fordele ved en krydstogtsrejse

Man kan normalt bestille krydstogtsrejser til fjerne dele af verden, og dette er den ultimative ferieform, da det er en komplet feriepakke med kahyt, mad, underholdning og lækre omgivelser, mens man lægger til kaj ved udvalgte havne, hvor man har et stykke tid i land til at nyde stedets seværdigheder og butikker.

På DFDS minicruise Oslo får man lidt af det hele, for prisen er hverken 20 eller 50.000 kr. men langt lavere, men minicruise Oslo varer også kun knap 3 døgn, idet man afgår fra København kl. 16.30, hvorefter man indkvarteres i sin kahyt med havudsigt, og man er fremme i Oslo næste morgen kl. 10.

Her har man så 7 timer til at opleve Oslo, hvorefter man sejler hjem igen og ankommer næste morgen kl. 10. Både voksne og børn i alle aldre kan nyde sejlturen, der dels har en fænomenal udsigt med masser af frisk havluft, men derudover kan man slappe af i eget tempo, mens man nyder skibets faciliteter og tilbud, der blandt andet inkluderer:

  • Diverse swimmingpools, jaquzzi og andre wellness tilbud.
  • Hyggelige caféer og restauranter.
  • Kasino.
  • Diskotek, levende musik og dans.
  • Tax free shop.
  • Børneområde med masser af lege, spil og eventyrlige events.

Hvis man derfor er på ferie i København, kan man nu nyde en hyggelig sejlads til Norge i et par dage til for et meget beskedent beløb.

Aktiviteter i Norge

Der findes familier på færgen, der medbringer bil og eventuelt en campingvogn, da de vælger at blive i Norge og komme hjem en anden dag, mens de andre på minicruise Oslo har altså kun få timer til at opleve hovedstaden Oslo. Her findes blandt andet den berømte shoppinggade Karl Johan Gate samt masser af hyggelige caféer og restauranter, Oslos Operahus, diverse kendte bygningsværker, parker, museer, søndags loppemarkeder og mange andre seværdigheder.

Man kan opleve meget på få timer, hvis man tager en guidet bustur på 3-5 timer gennem Oslo, der kommer forbi de mest besøgte steder, men man kan også anskaffe sig et 24 timers Oslo pas, der giver masser af rabatter på transport og entré i byen. I vinterperioden er det især populært at besøge Navisen Skøjtebane ved Karl Johan samt Oslo Vinterparkm hvor man kan stå på ski og kælke.