Hold familiens ferie i Danmark

Hold familiens ferie i Danmark

Der er faktisk mange fordele ved at holde ferie med familien her i Danmark, da dette både kan give sjove oplevelser men samtidigt være billigere end en dyr charterrejse. Naturligvis er det også bedre for landets handelsbalance, men det tænker de fleste danskere jo ikke over i hverdagen. Man kan normalt inddele en ferie i disse overordnede kategorier:

  • Sommerhusferie.

  • Charterrejse ned til sydens sol.

  • Hotel- og kroferie.

  • Campingferie.

  • Tage på et feriecenter.

Fordele med en sommerhusferie

Man kan leje sommerhuse overalt i verden, men der er faktisk mange fordele ved at holde sin ferie i Danmark. Dels kan man hurtigt komme hertil, og hvis man kommer i egen bil, så kan man jo nemt komme omkring i lokalområdet for at besøge stedets seværdigheder, lokale restauranter og butikker, og man kan endda ofte medbringe sine kæledyr som hund og kat, således man slipper for at få dem passet af andre.

Man kan leje et sommerhus i passende størrelse, således hele familien kan boltre sig her, og ofte er der også en strand nærved, hvor man kan bade. Mange sommerhuse er meget veludstyrede med alverdens udstyr og wellness faciliteter herunder solarium, sauna, spabad og swimmingpool. Man kan derfor have en stilfærdig ferie i familiens skød, hvor man kan slappe af og nyde naturen og den friske luft, men man kan også bade og spille forskellige spil og lege. Der er som regel ekstra sengepladser i mange sommerhuse, således man kan invitere venner og familie på besøg.

Sommerhuse kan som regel lejes fra under 1.000 kr. om ugen til mere end 20.000 kr. for et stort luksussommerhus i højsæsonen, og typisk koster det 2-5.000 kr. for en uges ophold i et godt og veludstyret sommerhus, hvilket giver en gennemsnitspris på omkring 1.000 kr. pr. person, hvilket må siges at være temmelig billigt.

Find feriehuset på nettet

Alle feriehuse til leje finder man nemmest på internettet, hvor både private og professionelle udlejningsbureauer har billeder med priser af deres feriehuse. Hvis man gerne vil holde en uforglemmelig ferie i Danmark, bør man besøge Danlands hjemmeside, idet man her kan finde alle former for feriebolig lige fra luksus- til middelklasse, og det gælder både ferielejligheder og feriehuse. Alle stederne har masser af sjove aktiviteter og faciliteter for børn herunder badeland og legeland, der er med til at gøre jeres familie- og børneferie uforglemmelig og rig på minder. Når man lejer en feriebolig hos Danland, får man samtidigt et mobilt rabathæfte, der giver op mod 25 % rabat på de lokale forlystelser rundt omkring i hele landet.