Tag hele familien med i vandland

Tag hele familien med i vandland

Hvis man har børn i familien, så stilles der jo visse krav til underholdningen i sommerferien, hvor mange i forvejen vælger at rejse af sted hjemmefra for at nyde en velfortjent ferie med afslapning og rekreation under komfortable og rimeligt luksuriøse forhold. Det kan enten være en rejse rundt i Danmark på feriecentre, i sommerhus, på hotel eller campingplads, mens mange også rejser på charterrejse ned til sydens sol. Her beskrives mulighederne for at holde badeferie i Danmark året rundt ved at tage en tur i badeland.

Hvor finder man badeland?

De findes en del badeland herhjemme i lille Danmark, og det er steder med store indendørs swimmingpools og vandrutsjebaner, hvor der er skabt et kunstigt subtropisk miljø, hvor børn i alle aldre frit kan more sig i sikre omgivelser med opsyn af voksne livreddere. Danland har hele 9 badeland fordelt rundt omkring i Danmark, så her er mulighederne størst for at finde et vandland i nærheden af jer.

De ligger strategisk placeret klods op af et feriecenter, hvor der i forvejen er ferieboliger til leje samt et stort legeland med masser af aktiviteter til feriegæsterne. De 9 badeland ligger i skønne grønne omgivelser ud til kysten, således der også er mulighed for at gå ture på stranden og endda en dukkert i havet. Man finder badeland i disse 9 byer:

  1. Blokhus
  2. Søndervig
  3. Vigsø
  4. Hirtshals
  5. Gråsten
  6. Bork Havn
  7. Ho
  8. Rømø Resort
  9. Hejlsminde

Aktiviteter i et badeland

Der er masser af forskellige tilbud og faciliteter i badeland, der er meget mere end en svømmehal. Her er nemlig vipper og rutsjebaner med sving i flere størrelser, og børnene vil kunne trives her i timevis og nemt kunne etablere nye venskaber med andre børn. Forældrene kan tage billeder og deltage, men de kan også trække sig tilbage og nyde centerets lækre wellness tilbud med sauna, spa og kurbade.

Man kan besøge et vandland året rundt, da der her er godt badevejr hver eneste dag, og de voksne kan både nyde wellness samt fitness faciliteterne på stedet, således ingen vil kede sig men slappe af i herlige men afslappende forhold og give en perfekt ferie for hele familien.