Inspiration til den perfekte vinterferie

Inspiration til den perfekte vinterferie

En måneds tid efter nytår har mange i Danmark en uges vinterferie, og det kan ofte være en god idé at få planlagt den i god tid i forvejen. Det gælder uanset, om man vil ned til Sydeuropas dejlige strande, på skiferie til Alperne eller besøge andre eksotiske verdensdele, der har masser af sol året rundt. I jeres vinterferie kan det ofte være lidt kedeligt i Danmark, da vejret jo mest er koldt, mørkt og fugtigt. Der findes heldigvis masser af muligheder for at tage et sted hen i jeres vinterferie, og de fleste vælger disse muligheder:

  • Charterrejse med hotel
  • Skiferie
  • Tage i sommerhus
  • Ophold på et feriecenter

I bør tale sammen i familien om, hvor de forskellige har lyst til at tage hen, og hvilke ting på rejsen, I helst foretrækker. På den måde kan I bedre arrangere den perfekte ferierejse i jeres vinterferie, således alle får spændende oplevelser samt gode minder med hjem fra turen.

Indhent tilbud på rejser 6 måneder før afrejsen

Der findes mange gode årsager til, det kan være en fordel at booke billetter til jeres vinterferie i god tid i forvejen. Hvis I nogenlunde kender jeres ferietidspunkter, så bør I nemlig bestille rejsen flere måneder før afrejsedatoen, da I på den måde dels får de bedste priser, men I får også et større udvalg af rejser til jeres rådighed.

Hvis man kommer en måned før ferien og vil bestille en rejse, så kan udvalget være markant mindre, og priserne er ofte højere end for et halvt år siden. I bør derfor kigge på rejsebureauerne hjemmesider og indhente inspiration, så I på den måde kan beslutte jer for en rejse i jeres vinterferie, som bliver perfekt på alle måder.

For at I får den perfekte ferie, så skal I finde en rejse, der både overholder jeres feriebudget, men som også tilbyder jer masser af underholdning og aktiviteter samt komfortable overnatningsmuligheder.

Find inspiration til ferierejser på nettet

Den nemmeste og hurtigste måde at finde spændende ferierejser billigst muligt til jeres kommende vinterferie er ved at gå på nettet og se på rejsebureauernes tilbud. Der findes naturligvis billige afbudsrejser, som er mulige at booke blot få dage inden afrejsedatoen, men hvis I er flere der skal af sted sammen, og I har valgt et konkret feriemål og hotel, så er udvalget meget bedre, hvis I bestiller rejsen mange måneder før ferien.

Mallorca, Madeira samt De Kanariske Øer er klassiske rejsemål, hvis I gerne vil ned til sydens sol og slappe af under palmerne på stranden, men mange vælger også at rejse en uge til Thailand, Kap Verde eller måske Gambia i Afrika.

Du finder det største udvalg hos de store rejsebureauer, der i mange år har fået forhandlet gode aftaler på plads med de bedste hoteller. Derfor bør I tjekke tilbud på rejser i jeres vinterferie hos Spies Rejser, der har masser af rejsemål til hele verden.