Det er muligt at låne penge til en billig ferierejse

Det er muligt at låne penge til en billig ferierejse

Sommerferien nærmer sig, og de fleste familier har i flere måneder set frem til sommerferien, hvor man endelig kan rejse væk hjemmefra sammen med familien og hygge sig sammen på en ferietur et sted ude i verden. De fleste anvender deres feriepenge til rejsen, og mange lægger også lidt til side i løbet af året, så der ligger et feriebudget klar til turen.

I bør naturligvis forsøge at finde de mest spændende rejser og til den bedst mulige pris, og derfor skal I absolut holde øje med de billige afbudsrejser, hvor der undertiden kan spares 50-80 % af billetprisen, hvis man kan rejse af sted med få dages varsel. Hvis I pludselig falder over et uimodståeligt rejsetilbud men ikke har penge nok i feriebudgettet, så bør I alligevel overveje at låne penge til jeres kommende ferierejse.

Det ville iøvrigt også være synd for børnene, hvis I måtte aflyse en ferierejse, hvis der kort før bestillingsdatoen kommer uforudsete udgifter, der har udhulet jeres feriebudget. Så er det dejligt, at man kan låne penge til en billig ferierejse og til andre typer forbrug, hvis man blot har orden i sin økonomi med et fornuftigt rådighedsbeløb, samt hvis man ikke står i RKI som dårlig betaler.

Vælg et lån med en lav ÅOP

Ofte kan det være nærliggende at blot tage imod det første og bedste lån, man kan finde, men de fleste kviklån er faktisk meget dyre, idet deres årlige omkostninger i procent (ÅOP) kan være på flere hundrede procent, hvis afdragsperioden er kort. I stedet for at satse på endnu et dyrt kviklån, så burde du hellere satse på et længerevarende forbrugslån, hvor du ofte kan få ÅOP ned på under 15 %.

De endelige lånebetingelser og priser afhænger helt af din økonomi, idet du skal oplyse alle dine indtægter, udgifter og gældsposter i ansøgningen. Du kan eventuelt gå ind på Skats hjemmeside og finde en oversigt på din årsopgørelse over dem, der har oplyst til Skat, at du skylder dem penge.

Under alle omstændigheder bør du ikke udelade dine gældsposter i ansøgningen, da den så automatisk vil blive afvist. Du bør ved samme lejlighed sikre dig, at du kan låne penge nok til både ferierejsen men også til at indfri eventuelle eksisterende dyre smålån, da du vil kunne opnå en sundere økonomi, hvis du kan indfri dine dyre lån nu.

Sådan finder du nemt og hurtigt et billigt lån på nettet

Der findes en smart mulighed for at ikke skulle ned i banken gentagne gange til møder og hver gang medbringe diverse papirer for at forsøge at låne penge til en ferierejse eller andre former for forbrug. Du behøver heller ikke kontakte 20 forskellige lånefirmaer på nettet, der jo alle har forskellige lånetyper, priser og krav til dokumentationen.

I stedet for skriver du blot en enkelt låneansøgning og afleverer denne på hjemmesiden Lendme.dk. Det er hurtigt og nemt at låne penge til en ferierejse hos Lendme, idet firmaet nu tager kontakt til alle deres samarbejdspartnere, som består af banker og låneudbydere. På den måde vender de tilbage til dig med et godt lånetilbud til netop dit behov, og du kan så nemt sammenligne både priser og øvrige lånevilkår.