Rejs sydpå i juleferien

Rejs sydpå i juleferien

 

Den danske vinter kan være svær at komme igennem, da det ofte er koldt og vejret er gråt og trist. Nogle mennesker bliver påvirket af vejret i højere grad end andre, hvorfor de danske vintre må synes uendelig lange for disse mennesker. Det er også årsagen til, at mange danskere rejser væk i løbet af vinteren. Nogle har endda indlagt det som en fast del af deres årlige budget, så de kan komme ud og rejse i løbet af vinteren.

Spies har sammensat en masse jule- og nytårsrejser til dig, der trænger til at komme væk fra sne og kulde og komme ned i varmen i stedet for. Du kan læse meget mere om de forskellige pakkerejser og destinationer på Spies’ hjemmeside.

Få mere ud af din ferie med en rejse henover julen

Hvis du vælger at rejse i julen, kan du få mere ud af dine feriedage, da der ligger mange helligdage i julen, hvor du slipper for at tage ferie (medmindre du selvfølgelig arbejder indenfor sundhedssektoren). Så kan du faktisk slippe af sted med at tage omkring 5-6 feriedage men få omkring to ugers ferie ud af det. Det er altså en god måde at ’spare’ på feriedagene på, men alligevel få en fuld ferie.

Derudover kan du også være heldig at finde nogle gode tilbud sammensat særligt til dig, der ønsker at rejse i julen. Vær derfor ude i god tid, når du booker din rejse, hvis du vil være første til alle de gode juletilbud.

 

Rejs til Thailand i juleferien

Mange mennesker rejser til Thailand henover vinteren, da det er der det er bedst at rejse til Thailand. Det er netop nemlig under vores vinter, at de har sommer og man dermed kan undgå deres regntid.

Der er dejlig varmt i Thailand i vores vintermåneder. Der er desuden en masse liv i landet på dette tidspunkt, hvilket betyder, at der vil være god mulighed for at komme på forskellige udflugter.

Spies har både rejser til Hua Hin og Phuket i Thailand, hvilket begge er skønne destinationer, hvor man kan opleve en masse forskellige ting. Phuket er lidt mere turistet, men herfra er det muligt at sejle ud til nogle af de mindre øer, der ganske enkelt ligner paradis. Derudover er der rigtig gode og lange sandstrande på Phuket, hvor man kan leje en liggestol for en skilling. Derudover er der selvfølgelig en masse gode spisesteder, hvor man kan smage på det thailandske køkken. Man får utrolig lækker mad til næsten ingen penge.

Der er altså mange fordele ved en rejse til Thailand i jule- eller vinterferien.

Book juleferie gennem Spies

Spies har sammensat en række julerejser til forskellige destinationer, herunder Phuket i Thailand, New York i USA, de Forenede Arabiske Emirater og Huan Hin i Thailand. Så hvis du trænger til at komme væk fra juleræset og ned eller hen i varmen, bør du være hurtig på tasterne og booke din rejse inden den bliver udsolgt.