Giv bilen et serviceeftersyn før ferien

Giv bilen et serviceeftersyn før ferien

Man bør gennemgå sin bil grundigt, inden man tager på en længere ferietur, da det aldrig er sjovt at strande i udlandet med en bil med nedbrudt motor. Man bør derfor sende sin bil til serviceeftersyn, så den kan køre flere tusinde km problemfrit indtil næste serviceeftersyn.

Man kan selv klare flere af opgaverne, idet man tjekke væskestanden på motorolien, bremsevæsken samt kølervæsken, og man må efterfylde efter behov, så bilen er velfungerende. Hvis nogle af væskeniveauerne var meget lave, så bør man endda tjekke for eventuelle utætheder, der naturligvis skal udbedres, før man tager af sted på en længere ferietur i bilen.

Man bør også tjekke dækkenes slidbane, om der er mønster nok på dækkene, og man kan også se i bilbogen, om den snart skulle til serviceeftersyn, som man eventuelt kunne fremskynde.

 

Kør-selv-ferier giver uafhængighed og frihed

Hvis familien skal til Asien, USA eller langt ned i Sydeuropa til sydens sol, så foretrækker de fleste at flyve til feriedestinationen, men hvis man tager på sommerhusferie eller skiferie i Nordeuropa, så kan det både være hurtigere, billigere og mere bekvemt at køre i egen bil til feriestedet, da man selv bestemmer tempoet og kan have masser af bagage med på turen.

Når man så ankommer til feriestedet, så kan det også være rart at have rådighed over en bil, så man kan besøge de lokale turistattraktioner, og man kan eventuelt også undervejs på turen dertil besøge andre seværdigheder. Hvis man får brug for at forlænge ferien, så kan man ofte blot købe flere dage på feriestedet, så dermed har man masser af frihed på kør-selv-ferier.

 

Ekstra tryghed for Audi bilejere

Hvis man har brugt mange penge på at anskaffe en nyere kvalitetsbil som for eksempel en Audi, så kan man alligevel risikere at blive involveret i trafikuheld eller et uheldigt motornedbrud, men man kan helgardere sig mod ekstra udgifter til reparationer og vejhjælp hvis man tegner en Audi Serviceaftale, som giver udvidet tryghed og sikkerhed.

Man er berettiget til denne omfattende forsikring, såfremt bilen har kørt under 300.000 km, og serviceaftalen kan løbe imellem 1 til 5 år. Man betaler et fast beløb hver måned i området 2.000-4.000 kr., hvis præmiestørrelse afhænger af bilmodel og bilens kørte km.

Dette beløb kan være givet godt ud, da man derved er sikret mod alle mulige udgifter på bilen, idet man dermed i beløbet får klaret alle bilens serviceeftersyn, som dækker alle udgifter til reservedele og værkstedstimer til udbedring af defekte dele lige fra smådele til store dyre komponenter såsom:

 • Bremsere
 • Pærer
 • Viskerblade
 • Kobling
 • Drivaksler
 • Udstødning
 • Motor
 • Gearkasse
 • Differentiale
 • Ledningsnet
 • Computer
 • Katalysator

 

Visse af disse dele kunne under uheldige omstændigheder løbe op i uventede udgifter på mange tusinde kr., så med dette specielle omfattende serviceeftersyn slipper man dels for bekymringer og uventede udgifter, man får de normale eftersyn med i prisen og desuden giver forsikringen også fuld vejhjælp i hele Europa.

Dermed slipper man for en årlig udgift på vejhjælp, således man både i indland og udland aldrig er strandet ret længe, før hjælpen kommer. En dygtig tekniker ankommer til stedet og forsøger at udbedre problemet med det samme, og i værste fald bliver man bugseret til nærmeste værksted, hvor bilen bliver repareret, eller man får en lånebil til at komme videre.