Sådan holder du billigt ferie i Malaga

Sådan holder du billigt ferie i Malaga

En spændende og god ferie behøver ikke koste en formue, da du selv bestemmer udgifterne på ferien. De nødvendige udgifter er selve rejsen, et opholdssted om natten samt udgifter til mad og fornøjelser. Mange turister rejser hvert år ned til sydens sol på en charterrejse, der kan fås for få tusinde kroner.

I landene omkring Middelhavet er klimaet varmt og solrigt det meste af året, så Spanien, Tyrkiet og Grækenland er meget populære turistdestinationer. Du kan selv køre i bil fra Danmark til flere populære feriedestinationer, selvom mange af dem ligger på øer herunder Mallorca, De Kanariske Øer, Cypern samt de mange små idylliske græske øer som Korfu, Kreta, Rhodos, Kos og Lesbos.

Du kan imidlertid selv køre ned til Spanien til Solkysten Costa Brava, der ligger tæt på storbyen Malaga. Turen tager ofte lidt over et døgn, så der kan blive brug for et eller to pauser undervejs, hvor man kan få hvilet ud og sovet. På den måde kan man også tage en smuttur og besøge seværdigheder undervejs på turen i både Tyskland, Holland og Frankrig.

Charterrejser

Faktisk vælger de fleste turister en charterrejse, når de skal ned og nyde sydens sol. Prisen for en returbillet er ofte under 2.000 kroner inklusiv hotelopholdet, og det er svært at komme ned i dette prisleje på andre måder. En flyrejse til Malaga varer under to timer, så du kommer hurtigt til rejsedestinationen. Ved at betale lidt ekstra kan du få en tur til Malaga samt øvrige destinationer med all inclusive, og på den måde slipper du for udgifter til mad og drikke under hele ferien.

Du kan finder priser, inspiration og yderligere info om feriedestinationer på nettet, og du kan finde gode tilbud på rejser til Malaga hos Spies Rejser, der i mange år har været førende på området for charterrejser til Spanien. Hvis du gerne vil have en rigtig billig charterrejse sydpå, bør du tjekke rejsebureauets hjemmeside for afbudsrejser, for her er det ofte muligt at finde en rejse med få dages varsel men med en rabat i området 20-60 % i forhold til normalprisen, hvilket kan blive til flere tusinde kroner i rabat. Charterrejser er populære, da man her blot skal læne sig tilbage og nyde opholdet, da rejsebureauet har sørget for alt på turen.

Oplevelser i Malaga

Malaga er hovedbyen på Costa del Sol, der ligger i regionen Andalusien. Her kan du både finde by- og strandliv, og der er masser af kulturelle seværdigheder i området. Du bør for eksempel ikke gå glip af:

  • Picasso-museet.
  • Byens mange markeder.
  • De smukke kirker.
  • En fodboldkamp på Estadio La Rosaleda.
  • Bygningsværket Alhambra.

Malaga er især kendt for sine mange restauranter og tapasbarer, der smager vidunderligt ifølge mange turister. Ved Malaga findes kyststrækningen Costa del Sol, der strækker sig lige fra Gibraltar i syd til Nerja i øst. Her findes flotte sandstrande samt masser af golfbaner i området, så der er rigeligt at lave i ferien. De fleste turister lejer en bil, så de kan komme rundt i området, og mange besøger maurernes overdådige palads i bjergene Alhambra, hvor der findes masser af minder om muslimernes glansperiode i Spanien.