Nem feriehusudlejning på nettet

Nem feriehusudlejning på nettet

shutterstock_547177693

Hvis man selv ejer et sommerhus, så kan man hente en god ekstraindkomst ved at udleje dette i de perioder på året, hvor man ikke anvender det selv. Dette er skattemæssigt attraktivt, idet de første 40 % er helt skattefri, hvilket man kan læse mere om hos Skat. Man kan naturligvis også vælge en anden beskatningsordning, hvor ikke har fradraget på 40 %, men her får man til gengæld muligheden for at fratrække driftsudgifterne på sommerhuset, hvilket dog kræver et særskilt og udførligt regnskab, så derfor vælger de fleste at nøjes med at betale skat af de 60 % af den samlede lejeindtægt. Man kan enten selv klare udlejningen, men de fleste vælger at kontakte et professionelt udlejningsbureau, der klarer alt arbejdet med administration og rengøring mv.

Lej selv et sommerhus

Hvis man gerne vil holde en hyggelig ferie sammen med resten af familien, så gælder det jo om at komme hjemmefra til en feriebolig, hvor man kan slappe af og nyde tilværelsen. Mange vælger at rejse til udlandet med en charterrejse, hvor man får både fly, hotel og eventuelt mad med til samme billetpris, idet man så kan slappe af og ikke spekulere på ekstraudgifter på turen, da de faste omkostninger er betalt.

Fordelen ved charterrejser er, at vejret og badevandet altid er varmt og herligt, mens den danske sommer kan være mere lunefuld og svingende. Men alligevel kan det sagtens være en rigtig god idé at tage på sommerhusferie enten i Danmark eller i udlandet, da man her bedre kan nyde privatlivets fred, og desuden er det ofte en del billigere med feriehusudlejning frem for charterrejser.

Sådan finder man gode sommerhuse til fornuftige priser

I dag er det både nemt og hurtigt at finde et passende sommerhus til en yderst rimelig pris, idet man på nettet kan sammenligne de forskellige udlejeres tilbud. Man finder ofte det bedste og største udvalg hos de største udlejningsbureauer såsom DanCenter, der har mere end 9.000 feriehuse i hele Skandinavien. Det er nemt at håndtere feriehusudlejning via internettet, idet man kan begrænse sin søgning ved at angive de ønskede parametre ud fra disse søgekriterier:

  • Feriehusets størrelse.
  • Feriehusets beliggenhed.
  • Feriehusets lejepris.
  • Feriehusets faciliteter.
  • Feriehusets afstand til nærmeste strand.
  • Lejeperioden på året.

Man finder hurtigt ud af, at man især kan opnå gode rabatter ved at vælge en årstid, der ligger lidt udenfor højsæsonen, og på den måde kan man finde et lækkert luksus sommerhus til en lav leje, hvis man ikke stiller så høje krav til beliggenheden og årstiden.