Kultur, historie og shopping i Berlin

Kultur, historie og shopping i Berlin

ec34b10a20e91c72d252440dee4a5b97e770e1d31eb2134890_640_Berlin

Berlin er noget helt særligt, og uanset om man oplever byen for den første gang, eller om man er en jævnligt besøgende, så vil man på en storbyferie med sikkerhed opdage nye og spændende sider af byen. Berlin er oftest kendt for at være en by rig på historie og kultur, hvilket bestemt kommer til udtryk allerede ved første øjekast.

En rejse gennem historien

Befinder man sig i Berlin, er det næsten et must at kigge nærmere på nogle af de mange levn fra 2. verdenskrig, som stadig præger bybilledet markant. Blandt de mest eftertragtede seværdigheder er Muren, Checkpoint Charlie og TV-tårnet, som alle tre fortæller en tung og mørk historie om nazismens tag i 40’ernes Tyskland. Selvom byen bugner med charmerende Trams og undergrundstoge, kan man med fordel købe billetter til en af Berlins mange Hop-On-Hop-Off busser, som stopper ved alle de store attraktioner. Herunder kan man også opleve politikernes by og vigtige monumenter. Med billetter til disse sightseeing busser, kan man enten forblive på bussen og høre guiden fortælle om byens historie eller stå af og se nærmere på udvalgte steder.

Brug dagen på Kurfürstendamm


Er man interesseret i at bruge dagen i shoppingens tegn, er Berlin den perfekte rejsedestination. Over hele byen findes der store shopping centre, som oftest er kategoriserede i forskellige prisklasser og målgrupper. Er det godt vejr, kan man nyde at shoppe på Kurfürstendamm, den største shopping gade i Berlin, hvor alt fra high end fashion til billige varehuse ligger side om side, som perler på en snor.
Bliver man træt af at shoppe, eller har man utålmodige børn med sig, ligger den kæmpe store og utroligt smukke Berlin Zoo i gå afstand fra gadens midte. Her findes der underholdning og afslapning for hele familien og rig mulighed for at forsyne sig med mad, drikke, is og snacks.